arbeidsvoorwaarden

Donkergroen biedt haar medewerkers een uitdagende functie bij een toonaangevend bedrijf. Donkergroen is actief als hoveniersbedrijf, maar ook als groenvoorzieningbedrijf en als tuin- en landschapsadviseur. We zijn een bedrijf met een uitstekende reputatie, een prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

Groeimogelijkheden

We zijn bijzonder actief in het begeleiden, opleiden en trainen van onze medewerkers. Veel medewerkers halen binnen Donkergroen een vakdiploma en er zijn volop carrièrekansen. Donkergroen maakt serieus werk van je persoonlijke ontwikkeling.

Salaris

Donkergroen volgt de geldende CAO voor de hoveniers- en groenvoorzieningbranche. Je salaris hangt af van het niveau van de functie, je opleiding en je werkervaring. Naast je salaris ontvang je 8% vakantiegeld. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima voor elkaar. Er zijn niet-verplichte collectieve regelingen voor zorgverzekering, levensloop, spaarloon en pensioen. Voorts zijn er diverse regelingen voor onkostenvergoeding.

Prima randvoorwaarden

Medewerkers in leidinggevende posities kunnen de beschikking krijgen over een auto van de zaak. Donkergroen heeft een modern wagenpark voor de hoveniers en servicemedewerkers en zij kunnen beschikken over up-to-date bedrijfsmiddelen, gericht op efficiëncy en veiligheid. We bieden medewerkers in productieve functies een uitgebreid kledingpakket en alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Je mening telt!

Donkergroen wil graag de mening en ervaringen van medewerkers gebruiken om ons bedrijf nog beter te maken. Wij stellen ieders mening zeer op prijs. We hebben regelmatig een werkoverleg. Door middel van toolboxen, ons eigen bedrijfsblad ‘Donkergroen’ en intranet willen we werknemers informeren en horen. Wij gaan ervan uit dat iedereen meedenkt over verbetering van het werkproces en over onze positie binnen de groenvoorzieningbranche. Binnen Donkergroen heeft een actieve ondernemingsraad regelmatig overleg met de directie en per vestiging zijn er personeelsverenigingen die tal van leuke activiteiten organiseren.